August

8. august 2014

Nå har vi jammen kommet til august, og jeg må si at jeg liker denne måneden spesielt godt. Det å være mye godvær, oog så har jeg bursdag denne måneden. Så dette lover godt. Vi har jo hatt veeldig mye finvær denne sommeren allerede. Men jeg vil gjerne ha mer.

Jeg har alltid noen fine ønsker på lur. Så vi kan vel kalle dette høstens ønskeliste. Jeg tror jeg MÅ ha alt på lista..
Veske fra By Malene Birger // Vase fra Kähler // Krus fra Arne Jacobsen // Fat fra Jonathan Adler

Finner ikke veska noen steder på nettet, så den er nok utsolgt. Men troor de kan ha den på Høyer eller Carma? Uansett, tror det hadde vært en perfekt hverdagsveske. Siden den rommer en del som paraply osv. som tar litt plass. Jeg må nesten le litt. Kan se ut som om hele livet mitt er svart/hvitt. Meen jeg elsker den kombinasjonen. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>