Wanderlust

4. august 2014

Wanderlust is a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.


Jeg er alltid klar for nye eventyr. Jeg er jo en utrolig hjemmekjær person. Men jeg kan fort bli rastløs om jeg blir for lenge i ro. Jeg elsker å oppleve nye steder. Og er så glad for alle de stedene jeg har vært på. Sist var jeg på reise i eget land. Det er ikke ofte jeg er på ferie i Norge. Men det skal jeg absolutt gjøre mer av. Det er så mange flotte steder i landet vårt som bør oppleves.

Jeg mener så absolutt at reiser og opplevelser  er verdt å bruke litt penger på. For det er minner du har med deg for alltid. Jeg husker godt den lengste reisen jeg tok. Det var i 2012, og stedet var Thailand. Tenk at jeg har vært i Asia. Hadde to helt magiske uker på Koh Lanta. Thailand er et land som har så mye å by på. Tror man kan reise dit mange ganger å oppleve nye ting hver gang. Så mange spennende øyer der. Og menneskene.. de var så gode alle sammen. Mye glede og humor. Skal helt klart tilbake.

Dere som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i å handle når jeg er på tur. Jeg liker godt å titte i butikker som ikke finnes her i landet. Det er det som gjør det ekstra gøy. Jeg og mamma har hatt mange turer til London sammen. London er jo shoppemekka! Elsker storbyer.

Men neste gang så tror jeg faktisk at jeg vil dra til en annen storby. Stockholm eller København tror jeg hadde vært spennende å reise til. Det er jo helt klart mye annet å gjøre enn shopping også. I København f.eks er det jo tivoli og København Zoo. Jeg elsker jo fart og spenning. Så karuseller og slikt er jo helt topp!

Når jeg er på storbyferie så liker jeg å bo midt i smørøyet. Synes det er så greit å ha gangavstand til det meste. Derfor pleier jeg alltid å se på hoteller med den beste beliggenheten. I København fant jeg mange fine hoteller. Blant annet Ascot Hotel & Spa som har bra beliggenhet, moderne design og høy komfort.

Bilder fra Hotel Specials.

Nå har jeg allerede hatt ei uke på jobb etter ferien, så det blir nok ikke reising på ei stund. Men jeg skal absolutt spare litt fremover så jeg kan ha noe å glede meg til. :)

1 kommentar
5. august 2014 @ 01:02

Enig med deg :D Det er så herlig å reise til nye steder. Likevel blir det ofte sånn at jeg reiser tilbake til steder jeg har vært før, av en eller annen grunn. Jeg lengter alltid tilbake til USA for eksempel, og spesielt Miami, Los Angeles og New York. Og London da :D Vil alltid tilbake dit.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>