Oslo

19. juli 2014

Her kommer noen bilder fra Osloturen! Vi var så heldige med været. Sol og varme hver dag. Litt i varmeste laget å traske i gatene men. Heller det enn regn.

Vi bodde på Clarion Hotel Royal Christiania. Det hotellet vil jeg absolutt anbefale om du skal overnatte i Oslo. Rommene var veldig pene. Frokosten var virkelig super. Der kan alle finne noe man liker. Her snakker vi fersk frukt og grønnsaker, kornblandinger, omelett.. Ja, de har det meste.

Beliggenheten er også et stort pluss. Hotellet ligger rett ved Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Oslo City kjøpesenter og Byporten ligger rett ved. Det er også kort vei til Operahuset. Kommer nok til å bo på dette hotellet neste gang også.

Vi spiste lunch på Olivia på Aker Brygge en dag også. Har hørt mye bra om den plassen. Og jeg kan ikke si at jeg ble skuffet. Det er en italiensk restaurant som har masse godt på menyen. Gjett om jeg skal tilbake dit da!

Ble jo litt shopping også. Hadde én ting på lista som jeg skulle se etter. Resten var bare en bonus. Viser dere i morgen.

1 kommentar
20. juli 2014 @ 12:13

Så fine bilder :-D Oslo er utrolig koselig om sommeren!

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>