Oia

15. juli 2014

Her kommer de siste bildene fra Santorini. Disse bildene er tatt i den lille byen Oia. Den strekker seg i nesten to kilometer (1,2 km) langs den nordlige kanten av krateret som danner øya Santorini, i en høyde på mellom 70 og 100 meter (230 og 330 fot) over havet.

Det er så vakkert der! Kjenner jeg savner den utsikten nå.. På det siste bildet har det samlet seg mange for å se den flotte solnedgangen.

Har filmet en del fra turen også, så skal prøve å lage en liten videosnutt. :)

I dag kom jeg hjem fra ei langhelg i Oslo. Jeg har faktisk ikke vært i hovedstaden i mitt voksne liv. Så det var virkelig på tide. Tok noen bilder som dere får se senere. Fikk også kjøpt meg en del fine ting, som jeg gleder meg til å vise dere.

1 kommentar
16. juli 2014 @ 00:30

Så fine bilder :) Gleder meg til å se hva du har kjøpt.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>