Shine bright

25. februar 2014

Er stadig på utkikk etter nye produkter for huden. Jeg har som de fleste ganske tørr hud om vinteren. Sverger til The Body Shop sine produkter til kroppen, men jeg er jo såklart åpen for å prøve ut nye merker. Til ansiktet pleier jeg å bruke MD Formulations. Jeg har veldig tørr og sensitiv hud, så er avhengig av produkter uten parfyme. Har brukt rens og krem fra MD i mange år.

Nå som vi går mot vår og varmere tider, så tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om noen fristende produkter jeg kom over – dusjgelé og kroppskrem med shimmer! Hvem vil vel ikke skinne litt ekstra? Jeg synes det er noe alle bør unne seg. Disse passer perfekt hvis man skal noe spesielt synes jeg. Hvis man skal på fest eller kanskje ut å spise. Særlig hvis man skal pynte seg litt. Tror nok de hadde vært en sikker vinner i toalettmappen på ferie til varmere strøk også. Brunfarge og gyllen glød ser flott ut. Man ser mye freshere ut.

 


♥ Denne dusjgelén er luksuriøs, velduftende og melkeaktig i konsistensen. Denne kan brukes som vanlig dusjgelé hver dag.

♥ Kroppskremen er mykgjørende og gjør at huden får et diskret, gyllent shimmer. Denne kan brukes over hele kroppen.

Disse produktene fant jeg på nettbutikken Fleur de Santé. Hvis det er noen av dere som har erfaring med denne nettsiden eller kanskje har prøvd disse produktene, rop ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>