Sony Nex-6

23. februar 2014

Sony NEX-6

I går hentet jeg det nye kameraet mitt. Jeg fant ut at jeg måtte investere i nytt kamera nå. Har jo mitt kjære Nikon speilreflekskamera som jeg har hatt i mange år. Er veldig fornøyd med det. Men det er litt tungt å drasse meg seg noen ganger. Derfor ville jeg ha et litt mindre kamera som jeg kan ta med i veska osv. Valget falt på dette flotte kameraet fra Sony. Har tenkt å kjøpe meg 50mm objektiv også. Så jeg kan få til fine portrett- og antrekksbilder. Stort pluss at man kan ta film i full HD. Det er også kjekt at man kan føre over bilder direkte fra kameraet til mobilen ved bruk av WiFi. Det er nok litt å sette seg inn i, men jeg gleder meg til å få brukt det! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>