Long lashes

6. februar 2014

For ei uke siden fylte jeg på vippene mine igjen! Jeg har vært avhengig av vippeextensions i to (!!!) år nå. Første gang jeg prøvde det var like før jeg skulle til Thailand. Jeg hadde bare tenkt å prøve det ut, siden det hadde blitt så populært. Tenkte at det var helt greit å slippe å sminke seg i varmen. Og med bading og alt er det jo greit å se litt fresh ut også. Men ble så fornøyd at jeg bare fortsatte. Det er så herlig å slippe mascara. Sparer litt tid på morgenen også. Alt du trenger å gjøre er å børste gjennom vippene med en slik vippebørste som man får med når man får lagt vipper første gang. Børster både i over- og underkant. Jeg pleier å fylle på etter ca. 4 uker.

Jeg tror nok jeg kommer til å fortsette med falske vipper en god stund til. Det ser jo naturlig ut. Jeg har 12mm lengde på mine. Det synes jeg er akkurat passe. Mine naturlige vipper er ganske lange fra før av. Men de er helt rette. Altså her snakker vi null bøy. Så uansett hvor bra mascara jeg finner – ingen er god nok!  Det er jo litt dyrt, men det er noe jeg prioriterer å bruke penger på i hvert fall! Synes vippene åpner blikket på en helt spesiell måte. ♥

Har du prøvd vippeextensions før?

4 Kommentarer
Anita
7. februar 2014 @ 16:48

Har såå lyst til å prøve men man blir jo lett avhengig. Vet ikke om jeg vil legge så mye penger på det hver måned.

Svar
  22. februar 2014 @ 21:05

  Skjønner godt at du har lyst til å prøve det! Men det er virkelig lett å bli avhengig. Men hvis man har penger til det, så er det verdt det :)

19. februar 2014 @ 22:40

Har gjort dette før første gang selv nå! Og er super fornøyd med å slippe maskara, ha bøyde vipper (har også helt rette vipper og levde for vippetang!)…

Jeg tok det hos lærling første gang, og følte det var litt for få så fikk festet på noen flere etter et par dager hos samme studio, men profesjonell. Men føler noen av de var festet for langt ute, så vurderer å bytte til et annet sted nå neste gang.. Bare for å teste det.
Er dine vipper mink eller syntetisk… Syns dine var veldig flotte.. Ser skikkelig ekte ut.. Og likte tettheten.
Å fylle på hver 4 uke høres jo helt himmelsk ut, tror ikke jeg kan vente så lenge, hvertfall ikke denne gangen…

Har du noen tips til hva man skal se etter hos de som setter på, er jo mye penger å kaste bort på folk som ikke nødvendigvis er sååååå flinke..

Svar
  22. februar 2014 @ 21:11

  Mine vipper er syntetiske! Skal fylle på vipper igjen på mandagen, og denne gangen synes jeg ikke at jeg har mistet så mange. Så det varierer veldig hvor mange som detter av osv. Men 4 uker pleier jeg alltid å gå mellom hver gang da.

  Litt vanskelig å vite hva man skal se etter. Jeg fikk tips om min salong på en blogg jeg leste. Der hadde hun lagt ut før og etter bilder. Så når jeg kom på salongen så sa jeg bare at jeg ville ha slik som henne.

  Det er virkelig stor forskjell på resultatet til de som har fått vippeextensions har jeg sett. Ikke alle som får like mye vipper på osv. Så det beste er vel å søke på diverse salonger som fører den behandlingen. Se om de har bilder på nettsiden sin. Jeg synes det var veldig betryggende å se bilder først i hvert fall. Så fikk jeg se hva jeg kunne forvente :) Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>