Nyttårsaften

1. januar 2014

Godt nyttår, alle sammen! Håper dere koste dere masse i går, og er klar for 2014! Ble rolig kveld på meg. Tok såklart turen til Kristiansten Festning for å se på fellesfyrverkeriet som kommunen sender opp. Det var veldig bra i år synes jeg. Varte faktisk i hele ti minutter. Og der stod jeg med kamera og knipset bilder som en gal, tok videosnutter, ooog bilder med mobilen.

2 Kommentarer
5. januar 2014 @ 13:24

Veldig fine bilder! Godt nyttår :)

Svar
11. januar 2014 @ 20:35

Så fine bilder!

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>