Året 2013

31. desember 2013

Så er vi her da, på årets siste dag. Tenkte jeg skulle komme med en liten oppsummering av året.

Føler litt at livet mitt har stått på stedet hvil i 2013. Nå har jeg virkelig lyst til å prøve noe nytt, og jeg har allerede begynt å se etter ny jobb!

I 2014 vil jeg også prøve å reise litt. Tenk.. snart er det to år siden tidenes beste ferie i Thailand ♥  Tiden går så fort.

 

Årets beste kjøp – Chloé Susanna Boots. Disse hadde jeg siklet etter lenge. Kjøpte de på Harrods i London. Må også adde min kjære iPhone 5 som jeg kjøpte i mars.

Årets beste sang – Veldig vanskelig, det må bli topp 3. Lady Gaga – Applause, Truls – Out Of Yourself og Lana Del Ray – Ride

Årets beste minne – Jeg er veldig glad i å reise, så årets beste minner må nok bli turen til Rhodos i sommer og turen til London i høst.

Årets beste bok – Reisen Hjem av Lori Lansens. Dette er tidenes fineste bok. Denne lese jeg når jeg var på Rhodos. Anbefales virkelig!

Årets triste nyhet – Skuespilleren Paul Walker som døde i en tragisk bilulykke 30. november. Virkelig et stort tap. En vakker mann, innvendig og utvendig. Always in our hearts ♥

Årets beste film – Jack the Giant Slayer. Hallo, kjekkingen Nicholas Hoult er helt grei å se på!

Årets cravings – Jordbær med smeltet Freia lys kokesjokolade. Det måå være den! Elsk!

Årets beste antrekk – Her har jeg samlet 4 antrekk jeg liker godt fra 2013. :)

Vil ønske alle mine lesere et riktig godt nytt år! Håper dere får en fin kveld, og en fantastisk start på det nye året. Hugs and kisses

4 Kommentarer
1. januar 2014 @ 23:49

Så fint innlegg :D Sikler på de Chloé-bootsene selv. Håper jeg får tak i dem i løpet av året. Godt nytt år til deg, og masse lykke til med jobbsøkingen! :)

Svar
    1. januar 2014 @ 23:49

    Sikler etter* kanskje, haha. Anyway, du skjønner hva jeg mener.

    6. januar 2014 @ 21:32

    Takk for det! :) Håper du finner skoene da! De er jo perfekte! ♥

6. januar 2014 @ 22:24

virker som om du har hatt et fantastisk år, er såå misunnelig på Susanna bootsene, lucky you!:-D

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>