Escada Especially

6. januar 2014

Parfyme // Escada

Escada Especially en sofistikert, feminin duft bygget rundt en nydelig rosa akkord. Escada Especially begynner med noter av glitrende pære, eksotiske musk og amber. Sammen skaper de en eksplosjon av sprudlende friskhet som på en idyllisk måte som fører frem til det essensielle hjertenotene.

Escada Especially er egnet for den romantiske kvinnen.

Jeg er virkelig svak for parfymer.. Men jeg har en tendes til å gå tilbake til gamle favoritter. Det er en skjelden gang jeg finner en ny som jeg liker. Denne falt både jeg og mamma for –  derfor deler vi. Jeg liker ikke for søte parfymer. Det blir jeg bare kvalm av. Jeg liker de som er friske, og gjerne litt sensuelle. Her er 3 av mine favoritter

♥ Cacharel sin Amor Amor – Denne bruker jeg på kveldstid.

♥ Versace sin Bright Crystal – Denne bruker jeg mye til hverdagsbruk.

♥ Calvin Klein sin Euphoria – Enda en favoritt til kveldsbruk.

1 kommentar
11. januar 2014 @ 11:25

Jeg elsker alle Escadaparfymer, omtrent! Helt klart de beste parfymene som finnes – det er jeg sikker på! :)

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>