Julegaver

29. desember 2013

Her kommer bilder av noe av det jeg fikk til jul – veldig fornøyd! Enn at jula snart er over.. I morgen skal jeg fakisk på jobb. Kjenner at det skal bli godt å stå opp til rett tid igjen også. Jeg snur sånn på døgnet når jeg har langfri.

♥ Sminkepung fra Lulu’s ♥ Coconut Shower Cream ♥ Coconut Body Butter

♥ Rose Roundneck fra Kari Traa

♥ Exclusive Mosaik Crystal Necklace by Anton Heunis

Enn at jeg fikk dette smykket da! Har virkelig forelsket meg i smykkene til Anton Heunis. Han er såå flink! Skal vise dere bedre bilder av det senere.

Nå blir det lasagne og årets siste julefilm for min del – nemlig Love Actually. Det er en film jeg må se hvert år. :)

1 kommentar
30. desember 2013 @ 23:58

Så mye fint du har fått! :D

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>