Julegaveønsker

18. november 2013

 

Sminkepung fra Lulu’s // Acne Track Boots // Triple Cluster Statement Necklace fra Anton Heunis // Produkter fra The Body Shop (Coconut eller Shea) // Lipgloss fra Korres (11 Light Pink)

Her er mine julegaveønsker for i år! Noen ganske så dyre ønsker. Men det er som regel alltid slik med meg. Smykket har jeg ønsket meg en god stund nå. Det er såå nydelig. ♥

Må bare beklage for dårlig blogging den siste tiden. Men har ikke gjort noe spennende egentlig. Det er mest jobb og lite annet. Nå ser jeg virkelig frem til førjulstiden. Det er jo den beste høytiden. Jeg skal i hvert fall få med meg Jul i Flåklypa på kino. Også har jeg veldig lyst til å se Nøtteknekkeren på Trøndelag Teater. En konsert er ikke feil det heller.

Enn at jeg har snikspist pepperkaker.. ooog tatt en julebrus før desember? Veeel.. klarte ikke å unngå fristelsen. Må nytes mens man kan sier jeg bare! ;)

2 Kommentarer
19. november 2013 @ 19:37

Så fine ønsker :) hadde ikke hatt noe i mot verken sminkepungen eller smykket, hihi.

Svar
30. november 2013 @ 13:25

Flotte ønsker…
Acne Track er helt fantastisk, ikke like god som Pistols på, men det er ikke langt unna… Jeg elsker mine!
Jeg var heldig å fikk mine på halv pris fordi Acne skulle slutte å produsere de, men så ombestemte de seg tydeligvis… Så det var et godt kjøp!

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>