DIY Høstkrans

30. september 2013

God kveld, dere! Har fått spørsmål om å vise hvordan man lager en bladkrans her på bloggen. Det har tatt litt tid, men i helga så plukket jeg høstblad til den store gullmedajlen. Er elendig på å fortelle hvordan jeg gjør ting, så håper bildene er til hjelp.

♥ Først må man plukke mange høstblad. Det blir veldig fint hvis man finner blader i mange forskjellige farger. Jeg plukket på jobben, og det var flest røde blad å finne der. Jeg klipper av den nederste delen av stilken slik at det blir lettere å stikke igjennom bladene.

♥ På bilde 1 ser dere at jeg har brettet bladet og jeg stikker hull med en vevenål. Kan også bruke stilken på bladet til å stikke, men jeg synes det er lettere å bruke en stor nål.

♥ På bilde 2 så tar jeg ett nytt blad og stikker igjennom hullet.

♥ På bilde 3 så ser du at jeg gjør det samme som med det første bladet. Jeg bretter det.

♥ Slik fortsetter du så langt du vil. På bilde 4 ser du at jeg er ferdig med å feste blad. Jeg måler rundt hodet for å se om lengden passer.

♥ På bilde 5 ser du hvordan kransen ser ut på den andre siden. Man kan velge hvilken vei man vil ha den.

♥ På bilde 6 så ser du hvordan jeg fester kransen sammen. Jeg stikker bare stilkene inni nye hull.

Vips, så har du en nydelig høstkrans! Den er veldig fin på bilder synes nå jeg. Og passer godt til barn. Mange som lager slike til barna på barnehagen der jeg jobber. Og det er jo så enkelt at til og med jeg klarer det.

Håper dere likte innlegget, og at dere prøver å lage en! :)

1 kommentar
1. oktober 2013 @ 01:04

Så fin den var :D

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>