Carhartt Beanie

30. mars 2013

Bukse Tiger Of Sweden // Skjorte Pull&Bear // Jakke & smykke Bik Bok // Sko Din Sko // Veske Cubus // Lue Carhartt

Her kommer gårsdagens antrekk. Jeg måtte jo såklart kjøpe meg denne lua som har vært så populær den siste tiden.. Er vel litt sent ute. Men men.. Litt snodig fasong på den. Men synes den er cool!

I går var jeg på kino. Så Jack the Giant Slayer. Altså Jack og bønnestengelen på norsk. Veldig kul og morsom film. Elsker filmer med litt humor :) Og pluss for hot skuespiller i hovedrollen – Nicholas Hoult! Ewan McGregor er også med. Liker han veldig godt. Kan virkelig anbefale den filmen. Nesten så jeg har lyst til å se den enda en gang. Fikk ikke sett den i 3D nemlig. Tror den er gaaanske så mye kulere da!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>