Personlig almanakk

17. januar 2013

I år bestemte jeg meg for å bestille en fancy almanakk! Har alltid kjøpt på bokhandleren før.. Og de er helt ok de altså. Men de man designer selv er jo såklart mye finere.  Jeg gikk for en grå stil på forsiden med headerbildet mitt, with touch of pink inside. Hverdagen min er langt ifra grå, hehe! :)

Jeg bestilte på personligalmanakk.com . Der kan man designe sin egen almanakk og notatbok hvis man vil det. De har 4 forskjellige størrelser på almanakker, og jeg tok medium. Neste gang tror jeg faktisk at jeg tar liten.

Et lite tips til dere der ute! Hvis dere ikke allerede har kjøpt, da!

1 kommentar
30. januar 2013 @ 15:44

Må vurdere å kjøpe meg en slik selv, er jo gøy med en litt personlig almanakk…

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>