Værsyk

15. juni 2015

DSC_0007

DSC_0059

DSC_0019

DSC_0041

Genser Gina Tricot  Skjørt By Ti Mo  Veske Alexander Wang  Sko Nike  Solbriller Marc Jacobs

God mandag, fine dere! Håper dere har hatt en god start på uka. Her i Trondheim er det bare regn om dagen. Det er nesten ikke én dag uten.. Altså, da vi tok disse bildene så måtte vi søke ly under ei bru.. For det kom ei skur..

Derfor gleder meg stort til Oslotur med verdens beste mamma i neste uke. Da håper jeg på sol og sommer.

Må bare beklage for veldig dårlig oppdatering den siste tiden. Men det har ikke vært så mye spennende som har skjedd. Skal virkelig prøve å bli flinkere i sommer. Jeg har lenge vurdert å slutte å blogge. I det siste så har jeg selv lest mye mindre blogger enn før.. Men jeg vil gjerne dele bilder med dere i sommer, så håper dere vil fortsette å titte innom. :)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>