Have a cupcake

11. april 2015

DSC_1429

DSC_1431

DSC_1433 (1)

Riktig god lørdag! Håper dere har ei fiin helg.

I dag har det vært årets varmeste dag her i Trondheim. Hadde vippetime i dag, så tok turen til byen ganske tidlig. Var der i mange timer, så det ble både smoothie, pasta på restaurant, cupcake ooog iste! Snakk om å bruke penger på kos da gitt! Den der bringebærmuffinsen er farlig god. Dere som skal til Trondheim bør ta turen innom. Dere vil ikke bli skuffet. ★

1 kommentar
13. april 2015 @ 10:18

Nam, den så farlig god ut også! Ha en finfin mandag :-)

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>