Quilted

1. april 2015

DSC_1392

solsiden10

DSC_1406

DSC_1373

Jakke Vero Moda  Skjørt & Genser Bik Bok  Veske Alexander Wang  Skjerf & Sko Acne  Solbriller Ralph Lauren  Smykke Anton Heunis

Endelig påskeferie! Det er såå deilig kjenner jeg. Tok en liten tur til byen i dag. Lunch på Jordbærpikene og en liten tur innom favorittbutikkene. Jeg kjøpte ingenting, siden jeg skal kjøpe meg mobil snarest etter påske. Min iPhone5 begynner å bli gammel.. Blir nok oppgradering til 6’ern tenker jeg.

Nå gleder jeg meg til å koble av i noen dager med tv, gåturer, kino + +. Bypåske skal bli fint! Ønsker dere en rikig fin påske! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>