Spring feelings

29. mars 2015

byen

Jakke Vero Moda  Skjørt & Caps Gina Tricot  Veske Alexander Wang  Skjerf Acne  Sko New Balance

God søndag, dere! Her kommer gårsdagens antrekk. Tok turen til byen ganske tidlig og spradet rundt i mine nye sneakers fra New Balance! Modellen heter 410, og de er utrolig behagelige.

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Mange av dere har kanskje påskeferie allerede. Jeg skal jobbe to dager, så blir det nesten ei uke fri. Det skal bli godt kjenner jeg. Skal bare være hjemme, men det gleder jeg meg til! Tantebarnet mitt er på besøk også, så skal nok tilbringe litt kvalitetstid med den lille kjekkasen.

2 Kommentarer
30. mars 2015 @ 22:07

Så fin du var :D Håper du får en kjempefin påskeferie!

Svar
    1. april 2015 @ 20:44

    Tusen takk! God påske til deg også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>