Snapchat Lately

17. februar 2015

Snapchat

Jeg har slengt meg på trenden og har lagret bildene jeg sender på Snap, så dere kan få se noen hverdagsbilder også. Jeg synes det er gøy å se slike selv på andre blogger. Da får dere se en litt annen side av meg. Jeg er jo ganske tullete og barnslig privat.

Håper dere har hatt en bra start på uken. Jeg har hatt en rolig start. Det er jo vinterferieuke nå, så det er ikke så mange barn som vanlig i barnehagen.

2 Kommentarer
18. februar 2015 @ 21:48

Synes det er så gøy med Snapchat-innlegg :D Kanskje jeg skal prøve det selv etterhvert.

Svar
    22. februar 2015 @ 20:13

    Så bra at du liker slike innlegg da! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>