V-Neck

22. februar 2015

DSC_1208

DSC_1151

DSC_1124

Genser Cubus  
God søndagskveld! Håper alle har hatt en riktig så fin helg. Jeg var ut på Solsiden i går. Alltid like gøy med noen glass vin og hygge. Var ikke like kjekt å våkne med dundrende hodepine i dag, men det gikk da over!

Elsker den nye V-neck genseren min fra Cubus. Den er jo svart og hvit, så perfekt for meg! Jeg synes faktisk at Cubus har så mye fint for tiden.

1 kommentar
24. februar 2015 @ 15:10

Så fin genser :) Og jeg er enig – Cubus har mye fint om dagen. Kjøpte faktisk et skjørt og verdens søteste pysjbukse der forrige uke :D

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>