Throwback – Thailand

11. februar 2015

DSC_0675

DSC_0760

DSC_0942

DSC_0735A sudden reminder of the past.

Tenk at det er tre år siden tidenes tur til vakre Koh Lanta. Hadde jeg hatt penger, så hadde jeg dratt tilbake i morgen. Jeg kan virkelig anbefale Thailand til alle dere som ikke har vært der. Det er så fin natur, menneskene er hyggelige, og det er billig.. Ja, det er virkelig en magisk plass.

Vi var der bare i to uker, men neste gang skal jeg være der minst tre uker. Det jeg husker best fra turen er nok båtturen vi tok. Vi besøkte Bamboo Island, som dere ser på første bildet. Her snakker vi sand som melis! Vi var også innom Phi Phi Island. Maya Bay var virkelig en vakker strand det også. Men det var jo såklart mye folk der.

 

4 Kommentarer
14. februar 2015 @ 22:56

Åh, det så herlig ut! Har aldri vært i Thailand, men det står på listen over steder jeg ønsker dra! :-)

Svar
    22. februar 2015 @ 20:14

    Du burde absolutt dra dit en gang! Du blir ikke skuffet :)

17. februar 2015 @ 19:50

Åh, det ser så fint ut! Akkurat nå har jeg så lyst til å reise bort litt. Hadde jeg bare hatt masse penger :P

Svar
    22. februar 2015 @ 20:15

    Skjønner det ja! Skulle hatt mer penger ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>