Coconut

5. februar 2015

DSC_1025 (1)

Er det noe jeg elsker, så er det duften av kokos! Fikk en gaveeske med produkter fra The Body Shop til jul, og det kunne ikke passet bedre.

DSC_1042

Nesten hver søndag så pleier jeg og mamma å gå oss søndagstur. Snart blir det vel noen skiturer på oss også. Nå som sola begynner å varme litt.
Når jeg kommer hjem fra tur så pleier jeg å kose meg innendørs resten av dagen, med god samvittighet. Jeg liker å sette fokus på velvære, og lade opp til arbeidsuka.

DSC_1041

Søndag er en pefekt dag for hjemmespa. Da pleier jeg å skrubbe både ansikt og kropp. Jeg kurer håret en gang i uka nå som jeg har extensions. Viktig at håret får rikelig med pleie så det holder seg fint lengst mulig. Etterpå smører jeg meg inn med Body Butter som lukter så godt at man nesten vil spise opp boksen!

1 kommentar
14. februar 2015 @ 22:58

Kokos er så herlig – dessverre synes ikke gubben at det nødvendigvis lukter så godt – så passer dårlig å dynke seg i det! :/

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>