My best buys of 2014

2. januar 2015

Godt nyttår, fine dere! Håper dere har hatt en bra start på det nye året.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine beste kjøp i 2014. Har kjøpt en del sko, men det kommer vel ikke som noe sjokk for de som kjenner meg!

DSC_4654

Valentino Rockstud – Disse kjøpte jeg i Oslo i sommer. Hadde drømt om de ganske lenge. De er så perfekte! De har kitten heel, så de er veldig behagelige å gå med også. Skinn og nagler er jo helt meg.

DSC_4337

Gucci Disco Bag - Denne vesken har jeg brukt masse! Faktisk den vesken jeg har brukt mest tror jeg. Den har jo perfekt størrelse.

DSC_4677

Birkenstocks - For å være helt ærlig så trodde jeg aldri at jeg kom til å eie et par Birkenstock sandaler.. Men så feil kan man ta. Synes de hvite er så fine om sommeren. De er så behagelige! Kanskje litt helseskofeeling. Men hvis man styler de riktig, så synes jeg det kan bli fint.

DSC_5456

Acne Track - Disse kjøpte jeg i høst, og de har blitt favorittskoene mine! De kan jo brukes til alt. Synes de er veldig behagelige å gå med også.

DSC_0496

Anton Heunis Golden Tassel Earrings - Jeg er såå glad i alt tilbehør. Særlig store smykker og ørepynt. Anton Heunis er jo min favoritt smykkedesigner. Så glad for at jeg kjøpte disse.

DSC_5480

By Timo Wrap Skirt – Det perfekte skjørtet til hverdags og fest. Har et lignende skjørt fra Bik Bok som jeg også har brukt mye.

DSC_4821

Nike Air Max - Jeg lette som en gal etter disse skoene i hele sommer. Og endelig fant jeg de! Lenge siden jeg har vært så glad for et par sko.

***

Har gjort litt endringer på designet her inne nå, håper dere liker det. Jeg vil ha det veldig enkelt og minimalistisk. Fått litt større bilder også. Usikker på om jeg skal fortsette med det. Men selv liker jeg store bilder på blogger. Det er noen detaljer som mangler ennå, men det kommer.

Puss och kram.

1 kommentar
6. januar 2015 @ 22:08

Så mye fint du har kjøpt deg. Elsker ødedobbene og skjørtet så perfekt ut!

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>