White Christmas

24. desember 2014

Da var det blitt julaften, og jeg håper at freden har senket seg i alle hjem. Jeg startet dagen med å se Tre Nøtter til Askepott som jeg gjør hvert år. Det blir liksom ikke jul uten. Får faktisk frysninger når jeg hører musikken! ♥

Se så fint julevær vi har her i Trondheim! Jeg er så glad for at vi fikk hvit jul i år. Det blir ekstra magisk da.

Vil ønske alle mine lesere en gledelig jul. Dere må kose dere masse med mennesker dere er glade i. ♥

2 Kommentarer
25. desember 2014 @ 18:05

God jul til deg og dine :-D

Svar
6. januar 2015 @ 11:55

Det så utrolig fint ut :)

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>