Christmas Wishlist

30. november 2014

God søndag, dere. Enn at det er første søndag i advent i dag. Jeg har allerede tent det første lyset – stemning. Jeg har faktisk hatt julestemning en god stund nå. Og det er såå koselig. Har hørt på julemusikk i minst en uke! Synes den nye juleplata til Tone Damli er så fin – Di første jul!

Og i dag skal jeg nyte min første julebrus og en pepperkake eller to. Jeg venter nemlig alltid til første søndag i advent. Da blir det ekstra godt også synes jeg. Julebrus i oktober passer seg ikke.

 

1. Satengputetrekk fra H&M Home 2. Lyshus fra Kähler 3. Lyshus fra Kähler 4. Gløggte fra Kremmerhuset 5. Naturbørste fra MAST 6. Lipbalm fra Sara Happ 7. Saueskinn fra IKEA 8. Pelspledd fra H&M Home

Når det kommer til julegaveønsker i år, så har jeg faktisk ikke noe som jeg MÅ ha akkurat nå. Jeg har kun et skjerf som jeg har veldig lyst på. Men det er ganske vanskelig å få tak i, så det må jeg nok fikse selv. Ellers så har jeg faktisk lyst på ting til leiligheten min. Jeg leier jo, så jeg får det ikke akkurat slik som jeg ønsker. Men en gang skal jeg få noe eget! Som dere ser så er jeg veldig glad i hvitt. Hvitt og jordfarger synes jeg er så fint.

2 Kommentarer
2. desember 2014 @ 22:16

Så mye fint du ønsker deg :D Ønskelisten min er faktisk ganske lang i år. Mye til min fremtidige leilighet!

Svar
8. desember 2014 @ 12:03

Husene fra Kähler er så fine! Jeg har forresten noen fine på Kremmerhuset som er nesten like fine, og en god del billigere :) Dagens lille tips fra meg :)

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>