ELLE

20. november 2014

Det beste jeg vet etter en lang arbeidsdag er litt alenetid i sofaen med en kopp varm te og favorittmagasinet foran seg. Jeg jobber jo i barnehage, og det blir til tider veldig mye støy i løpet av dagen. Derfor synes jeg det er godt med litt ro når jeg kommer hjem.

Jeg er veldig glad i å lese, og i perioder leser jeg mye bøker og magasiner. Særlig i mørketiden synes jeg det er ekstra koselig å legge seg i sofaen under pleddet å lese og få litt inspirasjon. Mitt favorittmagasin er ELLE - verdens største motemagasin. Jeg liker det bladet så godt fordi jeg synes de har gode tips innen skjønnhet, helse og velvære, film og musikk mm. Liker også å lese om nye trender og spennende reportasjer og intervjuer.

Jeg får inspirasjon fra andre blogger, på gata, i butikken og i forskjellige magasiner. Jeg synes alltid det er gøy å lese om stilen til andre, og plukke opp noen tips underveis. Klær sier så mye om en person. Det er virkelig en måte å uttrykke seg selv på. Veldig flott å kunne variere etter dagsform og humør. Noen ganger vil man shine litt ekstra og skille seg ut. Andre ganger har man kanskje en dårlig dag og går for noe litt enklere. Uansett bør man kle seg i klær man føler seg vel i. Det hjelper lite hva andre synes om man ikke liker det selv.

Et lite tips til dere, er at på Bladkongen så kan man få kjøpt bladabbonement, som er den perfekte julegave til en som har alt!

1 kommentar
8. desember 2014 @ 12:04

Elle er superbra!

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>