Exclusive Bling

7. november 2014

Åh, kjærlighet! Anton Heunis er så flink. Disse øredobbene har jeg ønsket meg lenge, og du kan tenke deg at jeg ble glad når de hadde de igjen på Høyer Egertorget. Blå er virkelig favorittfargen min. Måtte ta bildene ut i dagslys for å få fram den nydelige fargen. ♥

Nå skal jeg prøve å være flink å ikke kjøpe meg så mye før jul. Må bare kjøpe et par vintersko, siden de jeg har begynner å bli veldig slitt. Har lyst på snøreboots fra Timberland. De er så kule synes jeg.

Nå vil jeg bare ønske alle sammen ei riktig god helg. Helgavasken unnagjort for min del, så nå venter tv-kos med Idol på skjermen. Beatles aften, jeeei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>