The Wait Is Over

25. oktober 2014

Min favorittdesigner innen tilbehør har nå lansert nettbutikk! Smykkene er håndlaget i Madrid, og jeg har virkelig lagt elsk på alt den mannen lager. Er det noe jeg liker, så er det tilbehør som får meg til å føle meg fin. Jeg elsker alt som skinner, og har både smykke og ørepynt fra merket.

 

 

I anledning lanseringen av nettbutikken, så kan du få 15% rabatt på ditt første kjøp innen 31.oktober ved å bruke koden ANTONWELCOME. Klikk HER for å komme til nettbutikken.

1 kommentar
25. oktober 2014 @ 20:56

Skulle gjerne bestilt et smykke eller fem :D Så mye fint.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>