Think Pink

18. oktober 2014

Joggesko ASICS // Tights ADIDAS

Rosa favoritter! Jeg er ikke så veldig flink til å kle meg i farger til hverdags.. Jeg er vel kanskje litt for glad i sort, hvitt og grått! Men jeg elsker virkelig freshe farger som neonrosa! Jeg trener ikke på treningssenter for tiden, men elsker å gå turer. Og utstyr må man ha! Motivasjon :)

1 kommentar
24. oktober 2014 @ 19:34

Kjenner meg igjen :D Vil alltid ha litt knæsjfarger på treningstøyet og spesielt rosa. Blir så glad av det.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>