Coconut

5. februar 2015

DSC_1025 (1)

Er det noe jeg elsker, så er det duften av kokos! Fikk en gaveeske med produkter fra The Body Shop til jul, og det kunne ikke passet bedre.

DSC_1042

Nesten hver søndag så pleier jeg og mamma å gå oss søndagstur. Snart blir det vel noen skiturer på oss også. Nå som sola begynner å varme litt.
Når jeg kommer hjem fra tur så pleier jeg å kose meg innendørs resten av dagen, med god samvittighet. Jeg liker å sette fokus på velvære, og lade opp til arbeidsuka.

DSC_1041

Søndag er en pefekt dag for hjemmespa. Da pleier jeg å skrubbe både ansikt og kropp. Jeg kurer håret en gang i uka nå som jeg har extensions. Viktig at håret får rikelig med pleie så det holder seg fint lengst mulig. Etterpå smører jeg meg inn med Body Butter som lukter så godt at man nesten vil spise opp boksen!

Sony Nex-6

23. februar 2014

Sony NEX-6

I går hentet jeg det nye kameraet mitt. Jeg fant ut at jeg måtte investere i nytt kamera nå. Har jo mitt kjære Nikon speilreflekskamera som jeg har hatt i mange år. Er veldig fornøyd med det. Men det er litt tungt å drasse meg seg noen ganger. Derfor ville jeg ha et litt mindre kamera som jeg kan ta med i veska osv. Valget falt på dette flotte kameraet fra Sony. Har tenkt å kjøpe meg 50mm objektiv også. Så jeg kan få til fine portrett- og antrekksbilder. Stort pluss at man kan ta film i full HD. Det er også kjekt at man kan føre over bilder direkte fra kameraet til mobilen ved bruk av WiFi. Det er nok litt å sette seg inn i, men jeg gleder meg til å få brukt det! :)

Long lashes

6. februar 2014

For ei uke siden fylte jeg på vippene mine igjen! Jeg har vært avhengig av vippeextensions i to (!!!) år nå. Første gang jeg prøvde det var like før jeg skulle til Thailand. Jeg hadde bare tenkt å prøve det ut, siden det hadde blitt så populært. Tenkte at det var helt greit å slippe å sminke seg i varmen. Og med bading og alt er det jo greit å se litt fresh ut også. Men ble så fornøyd at jeg bare fortsatte. Det er så herlig å slippe mascara. Sparer litt tid på morgenen også. Alt du trenger å gjøre er å børste gjennom vippene med en slik vippebørste som man får med når man får lagt vipper første gang. Børster både i over- og underkant. Jeg pleier å fylle på etter ca. 4 uker.

Jeg tror nok jeg kommer til å fortsette med falske vipper en god stund til. Det ser jo naturlig ut. Jeg har 12mm lengde på mine. Det synes jeg er akkurat passe. Mine naturlige vipper er ganske lange fra før av. Men de er helt rette. Altså her snakker vi null bøy. Så uansett hvor bra mascara jeg finner – ingen er god nok!  Det er jo litt dyrt, men det er noe jeg prioriterer å bruke penger på i hvert fall! Synes vippene åpner blikket på en helt spesiell måte. ♥

Har du prøvd vippeextensions før?

Nyttårsaften

1. januar 2014

Godt nyttår, alle sammen! Håper dere koste dere masse i går, og er klar for 2014! Ble rolig kveld på meg. Tok såklart turen til Kristiansten Festning for å se på fellesfyrverkeriet som kommunen sender opp. Det var veldig bra i år synes jeg. Varte faktisk i hele ti minutter. Og der stod jeg med kamera og knipset bilder som en gal, tok videosnutter, ooog bilder med mobilen.

Essie

22. august 2013

Essie – Sand Tropez

Elsker den nye lakken min fra Essie. Dette er en slags nude beige/gråtone. Ikke ofte jeg lakkerer neglene altså. Er for lat.. og ikke spesielt stødig på hånden. Har så små negler at det blir vanskelig uten å søle. Men skal absolutt bli flinkere. :)