Throwback – Thailand

11. februar 2015

DSC_0675

DSC_0760

DSC_0942

DSC_0735A sudden reminder of the past.

Tenk at det er tre år siden tidenes tur til vakre Koh Lanta. Hadde jeg hatt penger, så hadde jeg dratt tilbake i morgen. Jeg kan virkelig anbefale Thailand til alle dere som ikke har vært der. Det er så fin natur, menneskene er hyggelige, og det er billig.. Ja, det er virkelig en magisk plass.

Vi var der bare i to uker, men neste gang skal jeg være der minst tre uker. Det jeg husker best fra turen er nok båtturen vi tok. Vi besøkte Bamboo Island, som dere ser på første bildet. Her snakker vi sand som melis! Vi var også innom Phi Phi Island. Maya Bay var virkelig en vakker strand det også. Men det var jo såklart mye folk der.

 

Wanderlust

4. august 2014

Wanderlust is a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.


Jeg er alltid klar for nye eventyr. Jeg er jo en utrolig hjemmekjær person. Men jeg kan fort bli rastløs om jeg blir for lenge i ro. Jeg elsker å oppleve nye steder. Og er så glad for alle de stedene jeg har vært på. Sist var jeg på reise i eget land. Det er ikke ofte jeg er på ferie i Norge. Men det skal jeg absolutt gjøre mer av. Det er så mange flotte steder i landet vårt som bør oppleves.

Jeg mener så absolutt at reiser og opplevelser  er verdt å bruke litt penger på. For det er minner du har med deg for alltid. Jeg husker godt den lengste reisen jeg tok. Det var i 2012, og stedet var Thailand. Tenk at jeg har vært i Asia. Hadde to helt magiske uker på Koh Lanta. Thailand er et land som har så mye å by på. Tror man kan reise dit mange ganger å oppleve nye ting hver gang. Så mange spennende øyer der. Og menneskene.. de var så gode alle sammen. Mye glede og humor. Skal helt klart tilbake.

Dere som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i å handle når jeg er på tur. Jeg liker godt å titte i butikker som ikke finnes her i landet. Det er det som gjør det ekstra gøy. Jeg og mamma har hatt mange turer til London sammen. London er jo shoppemekka! Elsker storbyer.

Men neste gang så tror jeg faktisk at jeg vil dra til en annen storby. Stockholm eller København tror jeg hadde vært spennende å reise til. Det er jo helt klart mye annet å gjøre enn shopping også. I København f.eks er det jo tivoli og København Zoo. Jeg elsker jo fart og spenning. Så karuseller og slikt er jo helt topp!

Når jeg er på storbyferie så liker jeg å bo midt i smørøyet. Synes det er så greit å ha gangavstand til det meste. Derfor pleier jeg alltid å se på hoteller med den beste beliggenheten. I København fant jeg mange fine hoteller. Blant annet Ascot Hotel & Spa som har bra beliggenhet, moderne design og høy komfort.

Bilder fra Hotel Specials.

Nå har jeg allerede hatt ei uke på jobb etter ferien, så det blir nok ikke reising på ei stund. Men jeg skal absolutt spare litt fremover så jeg kan ha noe å glede meg til. :)

Santorini 2014

21. juli 2014

Her kommer en liten video fra vakre Santorini. Jeg skulle ønske jeg hadde filmet litt mer. Men det får bli på neste ferietur.

I dag har jeg faktisk badet – i Norge! Det er ikke ofte det skjer altså. Men når det er så deilig som det er nå, så må det nytes! Vannet var jo varmere enn i syden. Max herlig ♥

Håper dere nyter det herlige sommerværet også!

Oslo

19. juli 2014

Her kommer noen bilder fra Osloturen! Vi var så heldige med været. Sol og varme hver dag. Litt i varmeste laget å traske i gatene men. Heller det enn regn.

Vi bodde på Clarion Hotel Royal Christiania. Det hotellet vil jeg absolutt anbefale om du skal overnatte i Oslo. Rommene var veldig pene. Frokosten var virkelig super. Der kan alle finne noe man liker. Her snakker vi fersk frukt og grønnsaker, kornblandinger, omelett.. Ja, de har det meste.

Beliggenheten er også et stort pluss. Hotellet ligger rett ved Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Oslo City kjøpesenter og Byporten ligger rett ved. Det er også kort vei til Operahuset. Kommer nok til å bo på dette hotellet neste gang også.

Vi spiste lunch på Olivia på Aker Brygge en dag også. Har hørt mye bra om den plassen. Og jeg kan ikke si at jeg ble skuffet. Det er en italiensk restaurant som har masse godt på menyen. Gjett om jeg skal tilbake dit da!

Ble jo litt shopping også. Hadde én ting på lista som jeg skulle se etter. Resten var bare en bonus. Viser dere i morgen.

Oia

15. juli 2014

Her kommer de siste bildene fra Santorini. Disse bildene er tatt i den lille byen Oia. Den strekker seg i nesten to kilometer (1,2 km) langs den nordlige kanten av krateret som danner øya Santorini, i en høyde på mellom 70 og 100 meter (230 og 330 fot) over havet.

Det er så vakkert der! Kjenner jeg savner den utsikten nå.. På det siste bildet har det samlet seg mange for å se den flotte solnedgangen.

Har filmet en del fra turen også, så skal prøve å lage en liten videosnutt. :)

I dag kom jeg hjem fra ei langhelg i Oslo. Jeg har faktisk ikke vært i hovedstaden i mitt voksne liv. Så det var virkelig på tide. Tok noen bilder som dere får se senere. Fikk også kjøpt meg en del fine ting, som jeg gleder meg til å vise dere.