Holzweiler

8. januar 2015

DSC_0644

DSC_0652

Holzweiler Fresia Check

Dette deilige skjerfet fikk jeg like før jul. Jeg liker fargene så godt, også er det så herlig å ha på!

My best buys of 2014

2. januar 2015

Godt nyttår, fine dere! Håper dere har hatt en bra start på det nye året.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine beste kjøp i 2014. Har kjøpt en del sko, men det kommer vel ikke som noe sjokk for de som kjenner meg!

DSC_4654

Valentino Rockstud – Disse kjøpte jeg i Oslo i sommer. Hadde drømt om de ganske lenge. De er så perfekte! De har kitten heel, så de er veldig behagelige å gå med også. Skinn og nagler er jo helt meg.

DSC_4337

Gucci Disco Bag - Denne vesken har jeg brukt masse! Faktisk den vesken jeg har brukt mest tror jeg. Den har jo perfekt størrelse.

DSC_4677

Birkenstocks - For å være helt ærlig så trodde jeg aldri at jeg kom til å eie et par Birkenstock sandaler.. Men så feil kan man ta. Synes de hvite er så fine om sommeren. De er så behagelige! Kanskje litt helseskofeeling. Men hvis man styler de riktig, så synes jeg det kan bli fint.

DSC_5456

Acne Track - Disse kjøpte jeg i høst, og de har blitt favorittskoene mine! De kan jo brukes til alt. Synes de er veldig behagelige å gå med også.

DSC_0496

Anton Heunis Golden Tassel Earrings - Jeg er såå glad i alt tilbehør. Særlig store smykker og ørepynt. Anton Heunis er jo min favoritt smykkedesigner. Så glad for at jeg kjøpte disse.

DSC_5480

By Timo Wrap Skirt – Det perfekte skjørtet til hverdags og fest. Har et lignende skjørt fra Bik Bok som jeg også har brukt mye.

DSC_4821

Nike Air Max - Jeg lette som en gal etter disse skoene i hele sommer. Og endelig fant jeg de! Lenge siden jeg har vært så glad for et par sko.

***

Har gjort litt endringer på designet her inne nå, håper dere liker det. Jeg vil ha det veldig enkelt og minimalistisk. Fått litt større bilder også. Usikker på om jeg skal fortsette med det. Men selv liker jeg store bilder på blogger. Det er noen detaljer som mangler ennå, men det kommer.

Puss och kram.

Exclusive Bling

7. november 2014

Åh, kjærlighet! Anton Heunis er så flink. Disse øredobbene har jeg ønsket meg lenge, og du kan tenke deg at jeg ble glad når de hadde de igjen på Høyer Egertorget. Blå er virkelig favorittfargen min. Måtte ta bildene ut i dagslys for å få fram den nydelige fargen. ♥

Nå skal jeg prøve å være flink å ikke kjøpe meg så mye før jul. Må bare kjøpe et par vintersko, siden de jeg har begynner å bli veldig slitt. Har lyst på snøreboots fra Timberland. De er så kule synes jeg.

Nå vil jeg bare ønske alle sammen ei riktig god helg. Helgavasken unnagjort for min del, så nå venter tv-kos med Idol på skjermen. Beatles aften, jeeei!

Quilted Skirt

1. november 2014

Skjørt // BIK BOK

Think Pink

18. oktober 2014

Joggesko ASICS // Tights ADIDAS

Rosa favoritter! Jeg er ikke så veldig flink til å kle meg i farger til hverdags.. Jeg er vel kanskje litt for glad i sort, hvitt og grått! Men jeg elsker virkelig freshe farger som neonrosa! Jeg trener ikke på treningssenter for tiden, men elsker å gå turer. Og utstyr må man ha! Motivasjon :)