ELLE

20. november 2014

Det beste jeg vet etter en lang arbeidsdag er litt alenetid i sofaen med en kopp varm te og favorittmagasinet foran seg. Jeg jobber jo i barnehage, og det blir til tider veldig mye støy i løpet av dagen. Derfor synes jeg det er godt med litt ro når jeg kommer hjem.

Jeg er veldig glad i å lese, og i perioder leser jeg mye bøker og magasiner. Særlig i mørketiden synes jeg det er ekstra koselig å legge seg i sofaen under pleddet å lese og få litt inspirasjon. Mitt favorittmagasin er ELLE - verdens største motemagasin. Jeg liker det bladet så godt fordi jeg synes de har gode tips innen skjønnhet, helse og velvære, film og musikk mm. Liker også å lese om nye trender og spennende reportasjer og intervjuer.

Jeg får inspirasjon fra andre blogger, på gata, i butikken og i forskjellige magasiner. Jeg synes alltid det er gøy å lese om stilen til andre, og plukke opp noen tips underveis. Klær sier så mye om en person. Det er virkelig en måte å uttrykke seg selv på. Veldig flott å kunne variere etter dagsform og humør. Noen ganger vil man shine litt ekstra og skille seg ut. Andre ganger har man kanskje en dårlig dag og går for noe litt enklere. Uansett bør man kle seg i klær man føler seg vel i. Det hjelper lite hva andre synes om man ikke liker det selv.

Et lite tips til dere, er at på Bladkongen så kan man få kjøpt bladabbonement, som er den perfekte julegave til en som har alt!

The Wait Is Over

25. oktober 2014

Min favorittdesigner innen tilbehør har nå lansert nettbutikk! Smykkene er håndlaget i Madrid, og jeg har virkelig lagt elsk på alt den mannen lager. Er det noe jeg liker, så er det tilbehør som får meg til å føle meg fin. Jeg elsker alt som skinner, og har både smykke og ørepynt fra merket.

 

 

I anledning lanseringen av nettbutikken, så kan du få 15% rabatt på ditt første kjøp innen 31.oktober ved å bruke koden ANTONWELCOME. Klikk HER for å komme til nettbutikken.

Shine bright

25. februar 2014

Er stadig på utkikk etter nye produkter for huden. Jeg har som de fleste ganske tørr hud om vinteren. Sverger til The Body Shop sine produkter til kroppen, men jeg er jo såklart åpen for å prøve ut nye merker. Til ansiktet pleier jeg å bruke MD Formulations. Jeg har veldig tørr og sensitiv hud, så er avhengig av produkter uten parfyme. Har brukt rens og krem fra MD i mange år.

Nå som vi går mot vår og varmere tider, så tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om noen fristende produkter jeg kom over – dusjgelé og kroppskrem med shimmer! Hvem vil vel ikke skinne litt ekstra? Jeg synes det er noe alle bør unne seg. Disse passer perfekt hvis man skal noe spesielt synes jeg. Hvis man skal på fest eller kanskje ut å spise. Særlig hvis man skal pynte seg litt. Tror nok de hadde vært en sikker vinner i toalettmappen på ferie til varmere strøk også. Brunfarge og gyllen glød ser flott ut. Man ser mye freshere ut.

 


♥ Denne dusjgelén er luksuriøs, velduftende og melkeaktig i konsistensen. Denne kan brukes som vanlig dusjgelé hver dag.

♥ Kroppskremen er mykgjørende og gjør at huden får et diskret, gyllent shimmer. Denne kan brukes over hele kroppen.

Disse produktene fant jeg på nettbutikken Fleur de Santé. Hvis det er noen av dere som har erfaring med denne nettsiden eller kanskje har prøvd disse produktene, rop ut!

DIY Høstkrans

30. september 2013

God kveld, dere! Har fått spørsmål om å vise hvordan man lager en bladkrans her på bloggen. Det har tatt litt tid, men i helga så plukket jeg høstblad til den store gullmedajlen. Er elendig på å fortelle hvordan jeg gjør ting, så håper bildene er til hjelp.

♥ Først må man plukke mange høstblad. Det blir veldig fint hvis man finner blader i mange forskjellige farger. Jeg plukket på jobben, og det var flest røde blad å finne der. Jeg klipper av den nederste delen av stilken slik at det blir lettere å stikke igjennom bladene.

♥ På bilde 1 ser dere at jeg har brettet bladet og jeg stikker hull med en vevenål. Kan også bruke stilken på bladet til å stikke, men jeg synes det er lettere å bruke en stor nål.

♥ På bilde 2 så tar jeg ett nytt blad og stikker igjennom hullet.

♥ På bilde 3 så ser du at jeg gjør det samme som med det første bladet. Jeg bretter det.

♥ Slik fortsetter du så langt du vil. På bilde 4 ser du at jeg er ferdig med å feste blad. Jeg måler rundt hodet for å se om lengden passer.

♥ På bilde 5 ser du hvordan kransen ser ut på den andre siden. Man kan velge hvilken vei man vil ha den.

♥ På bilde 6 så ser du hvordan jeg fester kransen sammen. Jeg stikker bare stilkene inni nye hull.

Vips, så har du en nydelig høstkrans! Den er veldig fin på bilder synes nå jeg. Og passer godt til barn. Mange som lager slike til barna på barnehagen der jeg jobber. Og det er jo så enkelt at til og med jeg klarer det.

Håper dere likte innlegget, og at dere prøver å lage en! :)

Personlig almanakk

17. januar 2013

I år bestemte jeg meg for å bestille en fancy almanakk! Har alltid kjøpt på bokhandleren før.. Og de er helt ok de altså. Men de man designer selv er jo såklart mye finere.  Jeg gikk for en grå stil på forsiden med headerbildet mitt, with touch of pink inside. Hverdagen min er langt ifra grå, hehe! :)

Jeg bestilte på personligalmanakk.com . Der kan man designe sin egen almanakk og notatbok hvis man vil det. De har 4 forskjellige størrelser på almanakker, og jeg tok medium. Neste gang tror jeg faktisk at jeg tar liten.

Et lite tips til dere der ute! Hvis dere ikke allerede har kjøpt, da!