Ja, vi elsker dette landet ♥

17. mai 2015

God kveld, og gratulerer med dagen! Håper dere har hatt en super dag. Jeg startet dagen med frokost hos ei venninne. Hun har nettopp kjøpt seg ny leilighet, og hadde pyntet så fint. God mat og godt selskap!

Senere tok vi turen inn til sentrum for å se på Borgertoget. Det pleier jeg alltid å få med meg, så lenge været er greit. Synes det er sånn stemning. Så får man sett så mye gøy også.

DSC_1581

DSC_1596

DSC_1610

DSC_1633

Spiste middag hos mamma etterpå! Pappa er på hytta, så mamma laget god mat til oss. Har hatt en flott dag med fine folk!

Kari Traa

15. mars 2015

DSC_1256

DSC_1251

DSC_1252

DSC_1246

I dag har det vært nydelig vær her i Trondheim! Faktisk har vi hatt finvær i mange dager nå. I dag ble det søndagstur i byen. Var ut i går, så formen har ikke vært helt topp. Men ut på tur må man uansett.

Og man blir jo ekstra glad for nye turklær! Denne freshe jakka fra Kari Traa ble jeg helt forelsket i. Er veldig glad i sterke farger på trenings- og turklær.

Snapchat Lately

17. februar 2015

Snapchat

Jeg har slengt meg på trenden og har lagret bildene jeg sender på Snap, så dere kan få se noen hverdagsbilder også. Jeg synes det er gøy å se slike selv på andre blogger. Da får dere se en litt annen side av meg. Jeg er jo ganske tullete og barnslig privat.

Håper dere har hatt en bra start på uken. Jeg har hatt en rolig start. Det er jo vinterferieuke nå, så det er ikke så mange barn som vanlig i barnehagen.

Good feeling

18. januar 2015

DSC_0786

DSC_0810

DSC_0777

I dag har jeg og mamma tatt vår faste søndagstur – denne gang rundt Theisendammen. Det var så fint lys, så jeg tok med kameraet mitt og tok noen bilder på runden. Det var skøyteis på vannet, og det var mange som hadde tatt turen for å prøve skøytene. Jeg tror jammen jeg skal ta med skøytene mine selv neste gang. Det er jo så gøy! Om sommeren er det også fint å bade der. ♥

White Christmas

24. desember 2014

Da var det blitt julaften, og jeg håper at freden har senket seg i alle hjem. Jeg startet dagen med å se Tre Nøtter til Askepott som jeg gjør hvert år. Det blir liksom ikke jul uten. Får faktisk frysninger når jeg hører musikken! ♥

Se så fint julevær vi har her i Trondheim! Jeg er så glad for at vi fikk hvit jul i år. Det blir ekstra magisk da.

Vil ønske alle mine lesere en gledelig jul. Dere må kose dere masse med mennesker dere er glade i. ♥