Værsyk

15. juni 2015

DSC_0007

DSC_0059

DSC_0019

DSC_0041

Genser Gina Tricot  Skjørt By Ti Mo  Veske Alexander Wang  Sko Nike  Solbriller Marc Jacobs

God mandag, fine dere! Håper dere har hatt en god start på uka. Her i Trondheim er det bare regn om dagen. Det er nesten ikke én dag uten.. Altså, da vi tok disse bildene så måtte vi søke ly under ei bru.. For det kom ei skur..

Derfor gleder meg stort til Oslotur med verdens beste mamma i neste uke. Da håper jeg på sol og sommer.

Må bare beklage for veldig dårlig oppdatering den siste tiden. Men det har ikke vært så mye spennende som har skjedd. Skal virkelig prøve å bli flinkere i sommer. Jeg har lenge vurdert å slutte å blogge. I det siste så har jeg selv lest mye mindre blogger enn før.. Men jeg vil gjerne dele bilder med dere i sommer, så håper dere vil fortsette å titte innom. :)

 

 

 

Windy

25. april 2015

DSC_1550

DSC_1548

DSC_1511

DSC_1529

Genser & Skjørt Gina Tricot  Veske Balenciaga  Sko Acne  Ørepynt Bik Bok

God lørdag, fine dere! Her kommer dagens antrekk. Deilig vær i dag, bare litt vind da vi tok bilder!

Håper dere har ei riktig fin helg. Her blir det rolig kveld med besøk, lasagne og film. :)

Quilted

1. april 2015

DSC_1392

solsiden10

DSC_1406

DSC_1373

Jakke Vero Moda  Skjørt & Genser Bik Bok  Veske Alexander Wang  Skjerf & Sko Acne  Solbriller Ralph Lauren  Smykke Anton Heunis

Endelig påskeferie! Det er såå deilig kjenner jeg. Tok en liten tur til byen i dag. Lunch på Jordbærpikene og en liten tur innom favorittbutikkene. Jeg kjøpte ingenting, siden jeg skal kjøpe meg mobil snarest etter påske. Min iPhone5 begynner å bli gammel.. Blir nok oppgradering til 6’ern tenker jeg.

Nå gleder jeg meg til å koble av i noen dager med tv, gåturer, kino + +. Bypåske skal bli fint! Ønsker dere en rikig fin påske! ♥

Spring feelings

29. mars 2015

byen

Jakke Vero Moda  Skjørt & Caps Gina Tricot  Veske Alexander Wang  Skjerf Acne  Sko New Balance

God søndag, dere! Her kommer gårsdagens antrekk. Tok turen til byen ganske tidlig og spradet rundt i mine nye sneakers fra New Balance! Modellen heter 410, og de er utrolig behagelige.

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Mange av dere har kanskje påskeferie allerede. Jeg skal jobbe to dager, så blir det nesten ei uke fri. Det skal bli godt kjenner jeg. Skal bare være hjemme, men det gleder jeg meg til! Tantebarnet mitt er på besøk også, så skal nok tilbringe litt kvalitetstid med den lille kjekkasen.

V-Neck

22. februar 2015

DSC_1208

DSC_1151

DSC_1124

Genser Cubus  
God søndagskveld! Håper alle har hatt en riktig så fin helg. Jeg var ut på Solsiden i går. Alltid like gøy med noen glass vin og hygge. Var ikke like kjekt å våkne med dundrende hodepine i dag, men det gikk da over!

Elsker den nye V-neck genseren min fra Cubus. Den er jo svart og hvit, så perfekt for meg! Jeg synes faktisk at Cubus har så mye fint for tiden.