My best buys of 2014

2. januar 2015

Godt nyttår, fine dere! Håper dere har hatt en bra start på det nye året.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine beste kjøp i 2014. Har kjøpt en del sko, men det kommer vel ikke som noe sjokk for de som kjenner meg!

DSC_4654

Valentino Rockstud – Disse kjøpte jeg i Oslo i sommer. Hadde drømt om de ganske lenge. De er så perfekte! De har kitten heel, så de er veldig behagelige å gå med også. Skinn og nagler er jo helt meg.

DSC_4337

Gucci Disco Bag - Denne vesken har jeg brukt masse! Faktisk den vesken jeg har brukt mest tror jeg. Den har jo perfekt størrelse.

DSC_4677

Birkenstocks - For å være helt ærlig så trodde jeg aldri at jeg kom til å eie et par Birkenstock sandaler.. Men så feil kan man ta. Synes de hvite er så fine om sommeren. De er så behagelige! Kanskje litt helseskofeeling. Men hvis man styler de riktig, så synes jeg det kan bli fint.

DSC_5456

Acne Track - Disse kjøpte jeg i høst, og de har blitt favorittskoene mine! De kan jo brukes til alt. Synes de er veldig behagelige å gå med også.

DSC_0496

Anton Heunis Golden Tassel Earrings - Jeg er såå glad i alt tilbehør. Særlig store smykker og ørepynt. Anton Heunis er jo min favoritt smykkedesigner. Så glad for at jeg kjøpte disse.

DSC_5480

By Timo Wrap Skirt – Det perfekte skjørtet til hverdags og fest. Har et lignende skjørt fra Bik Bok som jeg også har brukt mye.

DSC_4821

Nike Air Max - Jeg lette som en gal etter disse skoene i hele sommer. Og endelig fant jeg de! Lenge siden jeg har vært så glad for et par sko.

***

Har gjort litt endringer på designet her inne nå, håper dere liker det. Jeg vil ha det veldig enkelt og minimalistisk. Fått litt større bilder også. Usikker på om jeg skal fortsette med det. Men selv liker jeg store bilder på blogger. Det er noen detaljer som mangler ennå, men det kommer.

Puss och kram.

Personlig Almanakk

12. januar 2014

Nå har endelig almanakken min kommet. Har bestilt personlig almanakk som i fjor. Synes det er så fint å designe sin egen. Da er det jo ingen som har lik min.

I fjor bestilte jeg medium, denne gangen tok jeg liten. Synes det er perfekt størrelse. Her er den jeg hadde i 2013. ♥

Escada Especially

6. januar 2014

Parfyme // Escada

Escada Especially en sofistikert, feminin duft bygget rundt en nydelig rosa akkord. Escada Especially begynner med noter av glitrende pære, eksotiske musk og amber. Sammen skaper de en eksplosjon av sprudlende friskhet som på en idyllisk måte som fører frem til det essensielle hjertenotene.

Escada Especially er egnet for den romantiske kvinnen.

Jeg er virkelig svak for parfymer.. Men jeg har en tendes til å gå tilbake til gamle favoritter. Det er en skjelden gang jeg finner en ny som jeg liker. Denne falt både jeg og mamma for –  derfor deler vi. Jeg liker ikke for søte parfymer. Det blir jeg bare kvalm av. Jeg liker de som er friske, og gjerne litt sensuelle. Her er 3 av mine favoritter

♥ Cacharel sin Amor Amor – Denne bruker jeg på kveldstid.

♥ Versace sin Bright Crystal – Denne bruker jeg mye til hverdagsbruk.

♥ Calvin Klein sin Euphoria – Enda en favoritt til kveldsbruk.

Året 2013

31. desember 2013

Så er vi her da, på årets siste dag. Tenkte jeg skulle komme med en liten oppsummering av året.

Føler litt at livet mitt har stått på stedet hvil i 2013. Nå har jeg virkelig lyst til å prøve noe nytt, og jeg har allerede begynt å se etter ny jobb!

I 2014 vil jeg også prøve å reise litt. Tenk.. snart er det to år siden tidenes beste ferie i Thailand ♥  Tiden går så fort.

 

Årets beste kjøp – Chloé Susanna Boots. Disse hadde jeg siklet etter lenge. Kjøpte de på Harrods i London. Må også adde min kjære iPhone 5 som jeg kjøpte i mars.

Årets beste sang – Veldig vanskelig, det må bli topp 3. Lady Gaga – Applause, Truls – Out Of Yourself og Lana Del Ray – Ride

Årets beste minne – Jeg er veldig glad i å reise, så årets beste minner må nok bli turen til Rhodos i sommer og turen til London i høst.

Årets beste bok – Reisen Hjem av Lori Lansens. Dette er tidenes fineste bok. Denne lese jeg når jeg var på Rhodos. Anbefales virkelig!

Årets triste nyhet – Skuespilleren Paul Walker som døde i en tragisk bilulykke 30. november. Virkelig et stort tap. En vakker mann, innvendig og utvendig. Always in our hearts ♥

Årets beste film – Jack the Giant Slayer. Hallo, kjekkingen Nicholas Hoult er helt grei å se på!

Årets cravings – Jordbær med smeltet Freia lys kokesjokolade. Det måå være den! Elsk!

Årets beste antrekk – Her har jeg samlet 4 antrekk jeg liker godt fra 2013. :)

Vil ønske alle mine lesere et riktig godt nytt år! Håper dere får en fin kveld, og en fantastisk start på det nye året. Hugs and kisses

Julegaver

29. desember 2013

Her kommer bilder av noe av det jeg fikk til jul – veldig fornøyd! Enn at jula snart er over.. I morgen skal jeg fakisk på jobb. Kjenner at det skal bli godt å stå opp til rett tid igjen også. Jeg snur sånn på døgnet når jeg har langfri.

♥ Sminkepung fra Lulu’s ♥ Coconut Shower Cream ♥ Coconut Body Butter

♥ Rose Roundneck fra Kari Traa

♥ Exclusive Mosaik Crystal Necklace by Anton Heunis

Enn at jeg fikk dette smykket da! Har virkelig forelsket meg i smykkene til Anton Heunis. Han er såå flink! Skal vise dere bedre bilder av det senere.

Nå blir det lasagne og årets siste julefilm for min del – nemlig Love Actually. Det er en film jeg må se hvert år. :)