Christmas Wishlist

30. november 2014

God søndag, dere. Enn at det er første søndag i advent i dag. Jeg har allerede tent det første lyset – stemning. Jeg har faktisk hatt julestemning en god stund nå. Og det er såå koselig. Har hørt på julemusikk i minst en uke! Synes den nye juleplata til Tone Damli er så fin – Di første jul!

Og i dag skal jeg nyte min første julebrus og en pepperkake eller to. Jeg venter nemlig alltid til første søndag i advent. Da blir det ekstra godt også synes jeg. Julebrus i oktober passer seg ikke.

 

1. Satengputetrekk fra H&M Home 2. Lyshus fra Kähler 3. Lyshus fra Kähler 4. Gløggte fra Kremmerhuset 5. Naturbørste fra MAST 6. Lipbalm fra Sara Happ 7. Saueskinn fra IKEA 8. Pelspledd fra H&M Home

Når det kommer til julegaveønsker i år, så har jeg faktisk ikke noe som jeg MÅ ha akkurat nå. Jeg har kun et skjerf som jeg har veldig lyst på. Men det er ganske vanskelig å få tak i, så det må jeg nok fikse selv. Ellers så har jeg faktisk lyst på ting til leiligheten min. Jeg leier jo, så jeg får det ikke akkurat slik som jeg ønsker. Men en gang skal jeg få noe eget! Som dere ser så er jeg veldig glad i hvitt. Hvitt og jordfarger synes jeg er så fint.

August

8. august 2014

Nå har vi jammen kommet til august, og jeg må si at jeg liker denne måneden spesielt godt. Det å være mye godvær, oog så har jeg bursdag denne måneden. Så dette lover godt. Vi har jo hatt veeldig mye finvær denne sommeren allerede. Men jeg vil gjerne ha mer.

Jeg har alltid noen fine ønsker på lur. Så vi kan vel kalle dette høstens ønskeliste. Jeg tror jeg MÅ ha alt på lista..
Veske fra By Malene Birger // Vase fra Kähler // Krus fra Arne Jacobsen // Fat fra Jonathan Adler

Finner ikke veska noen steder på nettet, så den er nok utsolgt. Men troor de kan ha den på Høyer eller Carma? Uansett, tror det hadde vært en perfekt hverdagsveske. Siden den rommer en del som paraply osv. som tar litt plass. Jeg må nesten le litt. Kan se ut som om hele livet mitt er svart/hvitt. Meen jeg elsker den kombinasjonen. :)

Oslo Shopping

20. juli 2014

T-skjorte IRO // Skjorte BIK BOK // Genser MANGO

Dette er klærne jeg kjøpte i Oslo! Var mye salg, så kunne sikkert handlet myye mer. Men denne gangen var det noe annet fint som fikk bli med hjem. Bilder kommer!

Har vært på Lerkendal i dag. Synes man må utnytte det fine været. Og hva er vel bedre enn å se på Rosenborg sine hunks på hjemmebane? Ikke akkurat verdens mest spennende kamp. Men heldigvis ble det seier til oss!!

Det er så superfint vær her for tiden, så i morgen blir det tur til stranda. Tantebarnet mitt Alex kommer hit på sommerferie i morgen også! Blir koselig å se han igjen. ♥

Julegaveønsker

18. november 2013

 

Sminkepung fra Lulu’s // Acne Track Boots // Triple Cluster Statement Necklace fra Anton Heunis // Produkter fra The Body Shop (Coconut eller Shea) // Lipgloss fra Korres (11 Light Pink)

Her er mine julegaveønsker for i år! Noen ganske så dyre ønsker. Men det er som regel alltid slik med meg. Smykket har jeg ønsket meg en god stund nå. Det er såå nydelig. ♥

Må bare beklage for dårlig blogging den siste tiden. Men har ikke gjort noe spennende egentlig. Det er mest jobb og lite annet. Nå ser jeg virkelig frem til førjulstiden. Det er jo den beste høytiden. Jeg skal i hvert fall få med meg Jul i Flåklypa på kino. Også har jeg veldig lyst til å se Nøtteknekkeren på Trøndelag Teater. En konsert er ikke feil det heller.

Enn at jeg har snikspist pepperkaker.. ooog tatt en julebrus før desember? Veeel.. klarte ikke å unngå fristelsen. Må nytes mens man kan sier jeg bare! ;)