Gåten Ragnarok

13. oktober 2013

Bukse Bik Bok // Genser & Skjerf Acne // Veske Balenciaga // Klokke Marc by Marc Jacobs // Sko Converse

God kveld, dere! Håper alle har hatt ei fiin helg. Jeg har tatt det med ro og vært for det meste hjemme.

I kveld var jeg på kino med mamma og brosjan. Vi så den nye norske filmen – Gåten Ragnarok. Jeg synes filmen var ganske bra. Veldig spennende historie om Osebegskipets gravkammer. Har jo nettopp hørt mye om det på Åndenes Makt som gikk forrige uke. Filmen passer for hele familien, men er nok mest spennende for de minste. :)

Warm Bodies

13. april 2013

Kåpe Lipsy // Shorts B-Young // Bluse Monki // Sko Acne // Veske Balenciaga // Smykke Second Female // Ringer YSL & Bjørg

Nydelig vårvær! Nå må denne snøen bare forsvinne spør du meg. :)

Har vært på kino i kveld. Måtte jo se den nyeste filmen til kjekkasen Nicholas Hoult – Warm Bodies. Hadde egentlig ikke så store forventninger til denne filmen.. Det er jo tross alt en zombiefilm. Med litt kjærlighet og humor. Men et must å se den uansett. Var helt grei underholdning da. Var en del teens der. Og de likte den sikkert bedre enn meg.

Flotte Nicholas Hoult og Teresa Palmer i hovedrollene!

 

Carhartt Beanie

30. mars 2013

Bukse Tiger Of Sweden // Skjorte Pull&Bear // Jakke & smykke Bik Bok // Sko Din Sko // Veske Cubus // Lue Carhartt

Her kommer gårsdagens antrekk. Jeg måtte jo såklart kjøpe meg denne lua som har vært så populær den siste tiden.. Er vel litt sent ute. Men men.. Litt snodig fasong på den. Men synes den er cool!

I går var jeg på kino. Så Jack the Giant Slayer. Altså Jack og bønnestengelen på norsk. Veldig kul og morsom film. Elsker filmer med litt humor :) Og pluss for hot skuespiller i hovedrollen – Nicholas Hoult! Ewan McGregor er også med. Liker han veldig godt. Kan virkelig anbefale den filmen. Nesten så jeg har lyst til å se den enda en gang. Fikk ikke sett den i 3D nemlig. Tror den er gaaanske så mye kulere da!